Jodd-0468.jpg

-       Nesten 60 knop! 

- Det er litt fortere enn jeg bruker å ferdes over havet, ler Ragnar oppglødd og stryker den fuktige hårluggen bak over pannebrasken.

Familien Inderøy står på kaikanten hos Ansnes Brygger, midtveis i ei super helg som turist i egen grend. Ei helg fylt av små og store begivenheter både for han og henne. Ei hel helg for å bare være sammen, generasjoner på tvers. 

Tidlig morgen på Hotell Hjorten. Vinnerne av prosjekt BAD er kastet ut av huset å må tilbringe den siste helga før overlevering på Hjorten Hotell. Et tett program hele helga, kort og godt som turister i egen grend. 

Tidlig morgen på Hotell Hjorten. Vinnerne av prosjekt BAD er kastet ut av huset å må tilbringe den siste helga før overlevering på Hjorten Hotell. Et tett program hele helga, kort og godt som turister i egen grend. 

Turist i egen grend

Stemningen er litt spent i det familien Inderøy laster inn bagasje og tar plass i bilen med kurs for Fillan. De er kastet ut av huset, for litt spenning må det være når badet skal leveres over om bare få dager. Mens entreprenørene gir rommet en siste finish, skal tre generasjoner få være turister i egen grend, med spa, rib-kjøring og overnatting i ny-oppredde hotellsenger.  For Tid for Rom, er så mye mer enn bare oppussing, maling og murpuss.

 

-       Dette har vi virkelig gledet oss til , for vi har bare så vidt vært innom Hjorten Hotell før, sier Berit Inderøy oppglødd fra passasjersetet.

 

 

Mye mer enn et bad

 

Det er resultatet av et godt samspill i byggebransjen,  tett på lag med lokalavisa og ellers næringer på kryss og tvers i øyregionen Hitra og Frøya. Så mens temperaturen stiger på badet, sjekker familien Inderøy inn på Hjorten Hotell i ro og mak. Klar for ei helg til kos og hygge.

 

-       Vi har satt av to flotte rom med dør i mellom til familien, så får de bo mest mulig sammen mens de er her hos oss, smiler hotellsjef Therese Solli Sandvik .

 

 

Hjorten Hotell

Rommene er lyse og lette og gir fin utsikt over Fillan i moderne innramming. Rett i mot ligger lokalene til Sparebank 1, som er første stopp på familiens tettpakkede timeplan. I banken får familien rådgiving og veiledning, en gave gitt av tid for roms hovedsponsor , Sparebank og Eiendomsmegler 1.

 

-       I kveld skal vi bare kose oss, med god mat og god drikke, smiler Ragnar lunt. Hjorten Hotell serverer tre retters middag og gjengen tar tidlig kveld.

 

 

Sylvis Beauty Velværehuset

Så gryr en solfylt lørdag sakte til dag, og rundt frokostbordet på Hotell Hjorten er det topp stemning. Etter frokost går turen til Sylvi Hvitsand og til Sylvis Beauty Velværehuset, for å først bli litt bortskjemt.

 

-       Velkommen hit, smiler Sylvi og geleider gjengen forbi parfymeriet og inn i velværehusets indre. Vel oppe i spabadet kommer Sylvi med frukt og musserende boblevann, og alt i alt er det tid for å bli skikkelig bortskjemt midt i hjertet av Fillan.

 

 

Ansnes Brygger- en opplevelse!

I samlet tropp går gjengen ned til flytebrygga i Vikan, fylt av velvære og eventyrlyst. En båt fosser brått inn mot land, for her har Ansnes Brygger satt sammen en opplevelsesrik helaften; med rib-skyss fra Vikan, kortreist mat og lokalt øl,  samt en omvisning av det populære spisestedet i havgapet.

 

-       Det var så hyggelig å være på Ansnes og de tok så godt imot oss alle sammen. Viltgryta vi fikk var nydelig og det lokale ølet smakte perfekt. Sammen med båtskyssen var det en hel opplevelse å være der, sier Anne Berit Inderøy.

 

 

Bowling, Kino og forventninger

Søndag er hviledag og spenningen har nå bygget seg godt opp i familien på rom 212. Etter en god frokost var det derfor perfekt å prøve ut Fillans små og store gjøremål, for å lede tankene over på noe helt annet. Ragnar knuste like godt hele gjengen i bowling, før alle tok bena fatt og gikk på kino med popcorn i Ægirsalen.

 

 

-       Vi har hatt ei helt super helg sammen, som turist i egen grend. Man skal ikke reise så langt faktisk, for å føle at man kopler helt av. Alle som tok i mot oss var så vennlige og for oss ble helga en opplevelse for livet, sier Anne Berit Inderøy. Klar til å reise hjem til nok en minnerik opplevelse, til overrekkelse av tid-for-rom prosjekt bad.