Trinn for trinn

Janne fra Grytvik Snekkerservice, interiørarkitekt Åshild, Håkon og Sindre fra Elektro 1 besiktiger trappa og planlegger noen smarte overraskelser til overtagelsen.

Janne fra Grytvik Snekkerservice, interiørarkitekt Åshild, Håkon og Sindre fra Elektro 1 besiktiger trappa og planlegger noen smarte overraskelser til overtagelsen.

 
 

Det er vind og bitende kaldt, men trinn for trinn nærmer vi oss målet. Hytteprosjektet tar form både ute og inne. Håkon og Sindre fra Elektro1, Janne fra Grytvik Snekkerservice og arkitekt Åshild trosser kulden og legger planer for siste hånd på verket før overlevering.

- Det er selvsagt litt tyngre å jobbe i kulda, men for bygget sin del utgjør været lite. Nå er hele huset tett, med tak, bordkledning og vinduer, sier Janne. Det har stått varme på slik at det har fått tørket skikkelig.

Trinn for trinn i takt med fjellet

Trappa og gangarealet som knytter de to hyttebyggene sammen har Åge i Grytvik Snekkerservice gjort en kjempejobb med. Den føyer seg fint inn i bergets formasjon og blir et lite mesterverk i seg selv. 

- Jeg har tatt utgangspunkt i bergets egen form å skapt ei trapp som på best mulig vis faller inn i den formen jeg har hatt til rådighet. Ellers har jeg tatt høyde for trinnenes lengde og høyde. Det er viktig at trappa føles god å gå i. Det er en jobb med litt fin-tenking, men jammen ble det fint, sier Åge og tar en kort pust i bakken før de siste bordene skal på plass. 

I annekset har Håkon Sand fra Elektro1 begynt å trekke kabler og legge "skjultanlegg". Plana for el-anlegget, belysning og brytere gås nøye gjennom sammen med interiørarkitekt Åshild. Nybygget vil få eget el-skap etter gjeldende forskrifter. Flere detaljer vil vi foreløbig ikke røpe...