Overleveringen

Oppstilling-0962.jpg

Bli med inn på badet

Drøye tre uker har gått siden Hitra Bygg og Snekkerservice tokkubeinet fatt i Melandsjøveien 510. Mange arbeidstimer og lange dager senere, var endelig resultatet klart til overlevering;  Bli med inn og se de første bildene av tid-for-rom´s første ferdigstilte. Her er drømmebadet. 

 

Fedig Bad-0949.jpg

Travelt i tett snøfokk

Værgudene kan ikke sies å spille særlig på lag med oss denne morgenen, i det vi bærer bløtkake, høyttalere, pyntegjenstander og kamerautstyr inn i drivende snøfokk. Det er overleveringsdag i dag, og enda er det litt av hvert som må gjøres før badet kan leveres familien Inderøy.

 

”Enda mangler toalettet, deksler, pyntegjenstander og annen styling , før familien er ventet hjem klokken 14:00”.

Toalettet i grøfta

Designer Åshild Landevaag, står på hodet i en vaskebøtte, mens Kristian Wedø fra Elektro Team gjør seg klar til å sage to store hull i taket. Her skal høyttalere felles pent inn og nå gjelder det for alvor å ha tunga beint i munnen. Kristian sager med stor presisjon, og elementene passer perfekt.

 

- Toalettet som vi venter på er i en varebil som har kjørt av veien, sier Stian Sæther fra Sæther VVS. - Vi blir nødt til å hente et annet. Stian kaster seg i bilen og er om kort tid tilbake med et flott porselenstoalett fra Porsgrunn. Stian finjusterer den flottedusjen fra Vikingbad. Sammen med Armaturjonsson, er de stolte sponsorer av Tid-For-Rom badet.

Stian og Magnus-0889.jpg

 

Eksakt lik skissen

Designer Åshild, legger siste hånd på verket og dimmer lysene slik at de blå veggene ligner designskissen fra prosjektets begynnelse på en prikk.

Hele badet kan lett styres fra en app, med et flott system fra ELKO. Lysene kan dimmes og via Bluetooth strømmer musikk trådløst inn i de 6,5 tommer store høyttalerne i taket.

 

”Elektrikerlærling Tonje Fagerbekk vrenger opp volumet, og lyden er upåklagelig. Den har flott dybde og en fantastisk fin mellomtone godt myntet på radio. ”
Kristian Vedø.jpg

 

En hemmelighet i skapet

Jeg vil tro musikken vil bli en skikkelig finesse spesielt for badets yngste bruker, smier Kristian og har noe på lur i håndkleskapet. Her ligger en splitter ny iPhone gitt av Coop Elektro, ferdig satt opp for å kringkaste favorittmusikken.

 

 

Så er klokka to

Så er klokka der og huset begynner å fylles med folk. Alle vil ha en bit av familiens reaksjon på det fantastiske baderommet. Vidar Bjørstad fra Knarrlagsund Byggvare kommer med det siste dekselet før Lennart Bakeng fra Hitra Bygg og snekkerservice klemmer det forsiktig på plass.

 

kake og champis-0978.jpg

Velkommen til det nye badet

”Vi tar alle oppstilling utenfor trappa på rekke og rad. Det kommer en bil. Det er nå det skjer. Øyeblikket vi har gledet oss til alle sammen. Endelig klart for overlevering. Drømmebadet , gitt av entreprenørene selv, skinner som en sol. Et bad til over en kvart million.

 

-       Velkommen hjem, sier designer Åshild Landevaag og viser vei opp igjennom folkemengden. Alle klapper, og hoier. Sammen går de inn i gangen, og døra går opp. Velkommen til det nye badet.