Landevaag Interiørdesign 

 

aashild.jpg
 
 

Landevaaginteriordesign.no 

Åshild Landevaag er daglig leder i Landevaag Interiørdesign AS og til tross for at hennes kontor er lokalisert midt i Fillan sentrum, er hun til stadighet å finne et sted mellom Hitra og Frøya hvor hennes kundegruppe nær sagt er helt likt fordelt. Åshild er eneste utdannede Interiørarkitekt her i øyregionen og  et naturlig valg da tid for rom søkte faglig ekspertise til å fylle rollen som designer og prosjektansvarlig utvikler. Deltagelsen i tid for rom har Åshild tatt på toppen av en særdeles travel høst på tegnebrettet.  

- Det har vært bra aktivitet i høst hvor 3-4 større kontorbygg i regionen har stått på planen, og arbeidet har omfattet alt fra planløsning og materialvalg til fargesetting på gulv, vegger, dører og vindu.

 

    Den eneste av sitt slag på Hitra og Frøya

Foruten å være utdannet Interiørarkitekt har Åshild også studert til Lysplanlegger ved NTNU og kan bistå  kundene i å beregne belysningsbehov så vel utendørs som inne i store eller små bygg. Dette er en spesialkompetanse som mange kunder i regionen har nytt godt av, og da Åshild har sans for design i både innland og utland har hun etterhvert opparbeidet seg et stort nettverk av leverandører av alle typer belysning, tradisjonelt norsk så vell som internasjonale trender. 

- Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av design, funksjon og form og det er spennende å ha tilgang til produkter fra flere land sammen med det tradisjonelle norske. Jeg har leverandører på flis fra Italia, sofaer fra Afrika, jeg har lamper fra Danmark og stoffer fra India.

Komplett innredning

Foruten det fagtekniske innen interiør og belysning, skaffer Åshild også komplette møbelleveranser til kunder som ønsker det,  eller som rett og slett ønsker assistanse på feltet. Hun kan tilby komplette kontorinnredninger og da i et samarbeid med Lindbak, en sterk leverandør som sammen med Åshild har stått for mange leveranser i regionen til like mange fornøyde kunder.

 

- Jeg ønsker å bidra til å gjøre bygg trivelige og funksjonelle for folk, og det er det jeg håper kundene oppfatter som en nerve som går igjen i alle bygg jeg får lov å bidra i, sier Åshild og legger til at om kundene også ønsker ekstra dekor, bilder eller annen utsmykking så er heller ikke det noe problem. Da bare fikser hun det også i en fei.

åshild landevaag-2770.jpg

 

"Har du behov for spesialinnredning i form av resepsjonsdisker eller butikkinteriør  tegner og skreddersyr Åshild skisser i samsvar med kundens ønsker. Produktet  produseres i alle slags ønskelige materialer og monteres lett der du vil ha det! - Muligheten ligger i et bredt nettverk av tilvirkere og produsenter fra inn,- og utland"

 

Åshild er kreativ og fra tegnebrettet er ferden frem til produktet er levert, spennende og følge. Men selv om kreativiteten ofte styrer designet til den unge orkdalingen er det etterhvert kommet høye krav til slette flater når man jobber med bygg av en viss størrelse. Offentlige byggs krav til universiell utforming legger sammen med fargesammensetninger også en god del grenser for design og form. Man kan ikke lenger bare sette en ide ut i livet, uten å ha faglig kunnskap om det man får laget. Da er det trygt å ha en slik en som Åshild på laget, som har hatt interesse nok til å sette seg inn i de mange lover og regler som ligger til grunn for et offentlig roms utforming.

- Bak et design ligger det mye planlegging og i mine design er ingenting tilfeldig. Det betyr at bygget i seg selv så vel som innredning, overflater ,kostnadsberegninger og til og med farger er nøye planlagt, da man ikke kan bruke alle kombinasjoner med farger og overflater til et bygg for offentlig ferdsel slik man vil. Bygg skal være tilpasset alle mennesker i samfunnet for at alle kan delta aktivt uavhengig av funksjonsevne og alder. Det er det som er universell utforming. Det tror jeg ikke alle er klar over, legger hun til. 

 

Hos Landevaag Interiørdesign, har leverandørporteføljen etter hvert blitt stor, og man trenger ikke lenger å dra til byen for å få det man ønsker av møbler, bygg og design.  Fantastisk mye flott kan man få direkte på døra uavhengig om man er privatkunde eller firmakunde, bestilt fra et lite kontor på Fillan. 

Åshild L dress jakke-2877.jpg

Har du et  har et lite eller et stort prosjekt du skal fylle med noe interessant? Ta kontakt med Landevaag Interiordesign AS.  Vi kan hjelpe deg!