Møt Coopsnekkeren Odd Charles

Odd Charles 05-9418.jpg
 
 

En altan å bli glad i 

Ei snerrende sirkelsag setter pruten til værs og midt i spruten står "Coopsnekkern" selv og biter vant på en tømmermanssblyant. Det går fort å bygge altan når Odd Charles setter tempo, og nøye legger han bord for bord i et dekke som noen skal bli glad i. Et altandekke litt opp i lufta, slik at utsikten også skal bli best mulig, varme sommerdager på Sistranda.

 

Odd Charles 02-9395.jpg

- Når jeg går slik å snekrer, tenker jeg jo ofte over hvordan kundene best skal få brukt det jeg lager. Jeg prøver å sette sammen kundens ønske med min erfaring som tømrer og sammen blir vi alltid enig om en god løsning, sier Odd Charles og legger tommestokken nøye ned inntil bordet.

Alt begynte med en trehytte

Odd Charles er oppvokst på Sistranda og fattet tidlig interessen for snekring. Mangt et tre fikk hytte på midten, etter Odd Charles entreprenørskap som barn. Lærling ble til tømrer og årene gikk som snekker og tømrer i Trondheim. Nå har han kommet hjem til Frøya og han er Coop Hamarvik Samvirkelags egen mann, med hammer, spiker og vater. Med logo på siden av bilen, ; ingen oppdrag er for små.

 

Odd Charles 06-9419.jpg

- Samvirkelaget så tidlig behovet for en egen snekker på huset, en som kunne ta smått og stort av snekkeri hos folk som kjøpte byggevarer på samme sted. Enten for kunder uten kompetanse eller rett og slett uten mulighet til å snekre jobben selv. Kanskje man bor langt unna og skulle ha byttet et gulv, men ikke ønsker å bruke ferien til å snekre. Slik er vårt tilbud midt i blinken, og det har ikke manglet på oppdrag, smiler Odd.

Odd Charles-9365.jpg

Stor variasjon i arbeidsoppdrag 

Det har blitt mange hyller, dører og vindu oppigjennom forteller Odd. Men en god del store tak, garderober, kjøkken og garasjer gjør at arbeidsflyten både er jevn og variert.  For selv om Coopsnekkern er et lavterskeltilbud, kan Odd absolutt utføre kompliserte og mer intrikate snekkerier også, slik som arkitekttegnede runde altaner, her i Vardeveien nummer fem.

Odd Charles 01-9374.jpg

Noe litt utenom det vanlige

- Ja, denne terrassen er litt ekstra sprek og spesiell. Den er bygget med trevirke fra Alvdal Trelast og rekkverk av ferdige elementer levert av RKC. En rask og effektiv måte å bygge altan på, som likevel er skikkelig holdbar og passer det røffe klimaet her nede i fjera på Frøya.

Det skal lønne seg, å være medlem

Om du fikk lyst til å pusse opp hjemme eller på hytta og nå endelig fant en mann til også gjøre jobben, ta kontakt med Coop Hamarvik Samvirkelag. Der får du byggvarer, snekker, tømrer og erfaring med på kjøpet. Alt på ett og samme sted.Kontakt Hamarvik Samvirkelag her for ditt neste byggeprosjekt.

Odd Charles-9816.jpg