VI SKAL
BYGGE BADET DITT

Tid for rom er bygget på en felles interesse for å skape kreative og funksjonelle løsninger for deg. Vår designer vil derfor utarbeide en analyse i forkant av prosjektet og dine ønsker og behov vil bli hovedessensen i hennes design. Våre flinke entreprenører får så ansvaret for å bygge ditt prosjekt og vi er stolte av å presentere entreprenørene i Tid for Rom PROSJEKT #BAD. 

Knarrlagsund byggvare

Knarrlagsund Byggvare ble etablert i 2008 men røttene strekker seg helt tilbake til O Selvaags Eft begynte med  byggevarer i 1991. Bedriften har vokst formidabelt de siste årene og med sine 1300 kvadrat og 9 årsverk ble Knarrlagsund byggvare årets kremmer i Sør Trøndelag med en omsetning på drøye 30 millioner kroner 2016. Knarrlagsund Byggvare fører alt fra trelast og maling til verktøy, vindu og flis. En stødig leverandør som vi er glade for å ha fått med oss inn i #prosjektbad

entrprenorer_400x400px.jpg

Retura

Stig Dyrvik fra Frøya har kjørt avfall i over 30 år men logoen Retura kom opp på bilen først i 2013. Stig er lidenskapelig opptatt av sitt fag og er til daglig avdelingsleder Hamos Vest samt driftsleder i Kystmljlø. "Vi skal sørge for at alt avfall som kommer fra #prosjektbad blir sortert ett hundre prosent og til slutt vil det bli behandlet på en miljøriktig måte. – Vi i Retura , tar avfall på alvor legger Stig til.

entrprenorer_400x400px6.jpg

Landevaag Interiørdesign

Landevaag Interiørdesign ble etablert i Rogaland i 2004, og i 2010 flyttet interiørdesigner Åshild Landevaag til Hitra og tok firmaet med seg .Åshild er øyregionens eneste interiørarkitekt, en kreativ og allsidig dame der ingen jobb er for liten og ingen jobb for stor.  Åshild er utdannet Interiørarkitekt og lysplanlegger fra NTNU med stor kompetanse og lidenskap for omgivelsene rundt oss. Åshild er drivkraften i #prosjektbad og vi er stolte av å ha en designer som Åshild med oss på laget. 

Hitra Bygg & Snekkerservice

Med lang erfaring og dyktige tømrere er Hitra Bygg og Snekkerservice vår bærebjelke i #Prosjektbad. Firmaet er lokalisert i Knarrlagsundet og med daglig leder Lennart Bakeng har de reist mangt et byggverk  i øyregionen gjennom mange år i bransjen. Hitra Bygg og Snekkerservice utfører ombygging , rehabiliteringog nybygg.- Vi er stolte og glade for å ha disse gutta med på laget!

entrprenorer_400x400px5.jpg

Sæther VVS

Sæther VVS er et velrenommert rørleggerfirma med stort fokus på løsninger. Firmaet har kontor på Dolmøya og leverer VVS tjenester til både Hitra og Frøya. Firmaets yngste rørlegger, Stian Sæther , kunne i 2013 returnere fra Sveits som verdensmester i rørleggerfaget og vi er stolte over å fortelle at det nettopp er Stian som skal stå for VVS på Tid For Rom #prosjektbad

 

Elektro-Team AS

Elektro Team er vår elektroinstallatør, et firma med kontor  både på Hitra og Frøya. Firmaet er størst i sitt slag og kan i 2017 feire  jubileum med hele 30 år i bransjen.  Elektroteam har gjort seg bemerket for sin aktive rekruttering av unge kreative montører. De er engasjerte i ditt design og ser innovative og funksjonelle løsninger for elektrisitet og varme på ditt nye bad. Vi er i trygge hender med Kristian på laget.