Landevaag Interiørdesign 

 

aashild.jpg
 
 

Åshild Landevaag er daglig leder i Landevaag Interiørdesign AS og til tross for at hennes kontor er lokalisert midt i Fillan sentrum, er hun som oftest å finne et sted mellom Hitra og Frøya hvor hennes kundegruppe nær sagt er helt likt fordelt. Åshild er eneste utdannede Interiørarkitekt her i øyregionen og var et naturlig valg da Tid for Rom søkte faglig ekspertise til å fylle rollen som designer og prosjektansvarlig utvikler. Deltagelsen i Tid for Rom har Åshild tatt på toppen av en særdeles travel høst på tegnebrettet.  

- 4 større kontorbygg i regionen har stått på planen, og er nå ferdigstilt, hvor arbeidet har omfattet alt fra planløsning og materialvalg til fargesetting av gulv, vegger, dører og vindu.

 
åshild landevaag-2770.jpg

   Den eneste av sitt slag på Hitra og Frøya

Foruten å være utdannet Interiørarkitekt har Åshild også studert til Lysplanlegger ved NTNU og kan bistå kundene i å beregne ulike belysningsbehov så vel utendørs som inne i store eller små bygg. Dette er en spesialkompetanse som mange kunder i regionen har nytt godt av. Åshild har etterhvert opparbeidet seg et stort nettverk av  internasjonale leverandører av alle typer belysning. Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av design, funksjon og form og det er spennende å ha tilgang til produkter fra flere land i tillegg til de tradisjonelle norske. Jeg har leverandører på flis fra Italia, sofaer fra Afrika, jeg har lamper fra Nederland og stoffer fra India.

Komplett innredning, til privathus eller firma

Foruten det fagtekniske innen interiør og belysning, skaffer Åshild også komplette møbelleveranser til kunder som ønsker noe helt spesielt,  eller som rett og slett ønsker assistanse på feltet. Hun kan tilby komplette kontorinnredninger i et samarbeid med Lindbak, en sterk møbel-leverandør som sammen med Åshild har stått for mange leveranser i regionen til like mange fornøyde kunder.

- Jeg ønsker å bidra til å gjøre bygg trivelige og funksjonelle for folk, og det er det jeg håper kundene oppfatter som en nerve som går igjen i alle bygg jeg får lov å bidra i, sier Åshild og legger til at om kundene også ønsker noe ekstra spesielt som for eksempel tilpasset spesialinnredning, bilder, dekor eller utsmykning,  så er heller ikke det noe problem.

"Har du behov for spesialinnredning innendørs, i form av resepsjonsdisker eller butikkinteriør  tegner og skreddersyr Åshild løsninger i samsvar med kundens ønsker. Produktene  produseres i alle slags ønskelige materialer og monteres  der du vil ha det! - Muligheten ligger i et bredt nettverk av tilvirkere og produsenter fra inn,- og utland". For uteområder finnes det også egnede materialer og funksjonelle løsninger.Og skulle du ha en hageflekk eller et uteområde du vil fylle med noe unikt, tegner og designer Åshild også det.

Åshild er kreativ og ferden fra tegnebrettet frem til produktet er levert, er spennende å følge. Det er etter hvert kommet høye krav til overflater, løsninger og arealbruk når man jobber med bygg av en viss størrelse. Offentlige byggs krav til universell utforming setter i tillegg krav til materialvalg, overflater og fargesammensetning. Man kan ikke lenger bare sette en ide ut i livet, uten å ha kunnskap om faget. I tillegg kommer det stadig nye bygg-relaterte produkter og løsninger på markedet man må holde seg oppdatert på. Da er det trygt å ha Åshild på laget, som har hatt interesse nok til å sette seg inn i de mange lover, regler, produkter og løsninger som ligger til grunn for et offentlig roms utforming.

Åshild L dress jakke-2877.jpg

- Bak et godt design ligger det mye planlegging og i min design er ingenting tilfeldig. Det betyr at bygget i seg selv så vel som innredning, overflater, kostnadsberegninger og til og med farger er nøye planlagt. Man kan ikke bruke alle kombinasjoner med farger og overflater til et offentlig bygg slik man vil. Slike bygg skal være tilpasset alle mennesker i samfunnet for at alle kan delta aktivt uavhengig av funksjonsevne og alder. Det er det som er universell utforming. Det tror jeg ikke alle er klar over, legger hun til. 

Hos Landevaag Interiørdesign, har leverandørporteføljen etter hvert blitt stor, og man trenger ikke lenger å dra til byen for å få det man ønsker av belysning, gulv, møbler, tapeter og ferdigsydde stoff. Det er fantastisk mye flott man kan få levert direkte på døra uavhengig om man er privatkunde eller firmakunde, bestilt fra Landevaag Interiørdesign.

Har du et  har et lite eller et stort prosjekt, INNE eller UTE du skal fylle med noe interessant?

Ta kontakt med Landevaag Interiordesign AS.  Vi kan hjelpe deg!