Knarrlagsund Byggvare

-Noe for enhver smak

De har åpent seks dager i uka, har fri utkjøring og gjør sitt ytterste for å imøtekomme designerens ønsker. Velkommen inn til Knarrlagsund Byggvare. Byggvarehandelen bak TidForRom prosjekt BAD

 
Åshild og Vidar 01-8298.jpg

Tidlig på´n, med ferskt design

Klokka er bare så vidt passert syv, men allerede har det vært lys i vinduene til Knarrlagsund Byggvare en god stund. Vidar Bjørstad har satt over kaffen, for i dag skal  designet på TidForROm- badet overleveres og varer skal bestilles i trå med designer Åshild Landevaags tegninger.

 

- Åshild har med sine 3d skisser og så blir det opp til oss her på Byggtorget å finne produkter som er i tråd med hennes design. Det skal bli spennende å se hva hun har funnet på, smiler Vidar og setter frem kopper inne på det lille pauserommet. For plassen behøver han virkelig med sine ni ansatte, alle rustet for å imøtekomme kundenes ønsker på best mulig måte.

Farger tfr-8282.jpg

En byggevare som ruver i horisonten

Fra loftet høres allerede lyden av store hammere mot metall, for byggtorget bygger selv også fortsatt på det som skal bli deres 2200 kvadrat meter store hall. Med nytt lager,  showroom for vinduer og dører,  bedre butikk og flotte kontorfasiliteter på toppen.

 

-       Nå når vi snart har fylt opp dette lageret også, er det rart og tenke på at vi har klart oss her på 900 kvadratmeter helt siden 2008, smiler Vidar før det banker på forsiktig. Det er Åshild som kommer, og med seg har hun de splitter nye tegningene av drømmebadet.

Vidar på lageret-7801.jpg

Gjennom en jungel av produkter, finner Vidar de aller beste

Åshild åpner tegningene og det er litt av et bad vi får se. Badet er tidløst , med flott betong-tekstur på veggene, grått flisgulv og en stor og god dusjssone. Badet er basert på familien Inderøys ønsker og ideer og iscenesatt av designer Landevaag. Vidar ser nøye på tegningene og har allerede begynt å tenke ut hvilke produkter som best matcher Åshilds Ideer. Han får med ett en ivrig mine i fjeset og tar fatt på oppgaven i en jungel av produkter og leverandører.

 

-       Vi har så mange leverandører og så mye forskjellige produkter, at det ikke er mulig å ha alt i hodet lenger. Men jeg ser med en gang stilen på det Åshild har tegnet og er ganske sikker på hvor jeg vil begynne å lete, dette er gulv og vegger vi har, det er jeg sikker på, sier Vidar mens produkter, farver og malingsprøver snart fyller bordet på spiserommet.  

Solide merkevarer gir trygg handel

Vidar setter seg ved en datamaskin og Åshild tar en tur ut i butikken så lenge. Det er tett mellom hyllene her og alle som èn er de fyllt med varer for både proffer og hobbysnekkere. Makita fyller nær sagt en hel vegg og sammen med Hauboldt spikerpistoler er de slitesterke produkter som Vidar med stor trygget kan anbefale.

- Godt verktøy er jo som tidligere kjent, helt klart mer enn halve jobben.

- Godt verktøy er jo som tidligere kjent, helt klart mer enn halve jobben.

Lag for lag- bygger vi

Vidar roper på Åshild ute fra kontoret og sammen ser de over en rekke produkter. Prøvene er flotte og med en gang de ligger side ved side på bordet, ser vi at de begge har truffet spikeren på hodet. Veggene får først plater fra Litex før det legges betong på platene som igjen både pusses og males. Deler av veggen får også flis i samme mønster som gulvet og alle farger kontrolleres til slutt ned til minste lille detalj .

 

- Fargene og linjene er helt riktige nå i følge skissen og disse produktene vil best mulig gjengi ditt design i badet, sier Vidar, Åshild nikker og blir avbrutt av telefonen. Det er snekkerne fra Hitra Bygg og Snekkerservice som er på tråden. De er avhengige av å få materialene tidlig i dag og gir enkelt beskjed om hva som må være med dagens første bil ut.

Topp utvalg godt lett tilgjengelig

Knarrlagsund Byggvare leverer daglig byggevarer over hele Hitra, Frøya og deler av Snillfjord. Ett hundre prosent vederlagsfritt for deg som kunde.  Vidar noterer med rolig stemme de siste ønskene fra badet og samtidig fylles Byggtorget også opp med flere ansatte. Ni flinke medarbeidere med hver sine felt, alt fra farger og maling, til verktøy materialer og festemiddel. Rørdeler, tak, dører og vinduer. Byggtorget har det meste, og det er nesten ikke grenser for hva som kan skaffes til rette om produktet ikke allerede ligger inne på hylla.

-       Nå har jeg bestilt de siste varene til badet og varene leverer vi selvsagt rett på TidForRom-badet ute hos familien Inderøy. Vi tar kontakt når alt er på plass og ordren er komplett i sin helhet, legger Vidar til og tar fatt på en ny dag i øyregionens kanskje aller travleste byggevarebutikk.