blank.jpg

Designet er klart

- Slik blir Katrins drømmehage!

Noen uker har gått siden Katrin Støen Hammer  fra Frøya, ble overrasket som vinner av Tid For Rom prosjekt ute. I ukene etter har det vært jobbet intenst i kulissene, før designer Åshild Landevaag i dag kunne legge et komplett design på bordet.  En liten smakebit får du her; 

 

- Jeg hadde først en analyse med Katrin før jeg tegnet en drømmehage på bakgrunn av hennes ønsker og behov. Her er en smakebit på hvordan det blir når den er ferdig, men vi røper ikke alt. Noe må være en overraskelse selv for Katrin, smiler Åshild litt lurt. 

 

Entreprenørene er klare til dyst

Den siste uka har vært fylt av byggemøter, planleggingsdager og ikke minst koordinasjon av en stor og sterk gruppe entreprenører. Entreprenører som ser frem til å begynne arbeidet ute og som så langt har armene brettet godt opp, klar til å bygge drømmehage ute på Frøya. 

Anders SKIFER-1666.jpg

- Jeg synes designet ble flott, og det skal bli spennende å ta fatt på arbeidet med den nye hagen. Åshild har tegnet gode funksjonelle løsninger, med et friskt tilsnitt og det skal bli gøy å ta fatt på både stein og anleggsarbeidet, sier Anders Glørstad i Hitra Anleggservice.

 

Jakten på de rette produktene er i gang!

Fra Åshilds kontor på Fillan, tar tegningene veien over til Jostein og Arnt hos Coop Byggmix på Hamarvika. Her begynner jakten på å finne produkter som svarer til Åshilds 3d skisse, en spennende jakt blant flotte leverandører. 

Skjermbilde 2017-06-23 kl. 15.43.04.png

- Vi har mottatt skissene og har allerede begynt å sile ut en del produkter til prosjektet. Hagen ble lekker og  så fort bestillingen er komplett er det bare å smøre seg med tålmodighet noen uker mens vi venter på at byggevarene skal komme. I mellomtiden får vi kose oss med de flotte skissene Åshild har laget, sier Arnt Breivoll ved Coop Hamarvik Byggmix.  

 

Katrin vant

drømmehagen!

Bli med oss, da vi overrasket Katrin Støen Hammer. Vinneren av Tid For Rom prosjekt #ute

Katrin gleder seg til byggestart og det gjør vi i Tid For Rom også. Følg oss fra uke til uke på nett eller facebook for å få med deg siste nytt fra øyregionens desidert beste oppussingsprosjekt. 

www.tid-for-rom.no

TID FOR ROM er sponset av:

SMN.png

TID FOR ROM
CO/ Hitra-Frøya lokalavis as
Storhaugveien 10 - 7240 Hitra

 

Prosjektansvarlig for avisa:
Sten Egil Røvik
stenegil@hitra-froya.no

Mob. 417 71 001

 

Prosjektansvarlig for entreprenører og gjennomføring:
Landevaag Interiørdesign as
Åshild Landevaag
aashild@landevaaginteriordesign.no

Mob. 970 666 03

åshild_landevaagPMS.jpg
 

Følg "Tid for rom" på Facebook: