Nå er vi i gang med hytta!

Alexander Ulvær-2689.jpg

Alexander satte grabben i jorda, første spadetak er tatt.

I dag satte Alexander Ulvær fra KN Entreprenør gravemaskingrabben i jorda og tok det første spadetak på veien mot Tid For Roms prosjekt drømmehytta. Sammen med et godt knippe lokale entreprenører skal de i ukene som kommer gjøre Emma og Eriks ferieparadis om mulig enda mer magisk.

Nytt anneks og formsydd terrasse

Her skal Grytvik Snekkerservice sette et splitter nytt anneks på fote. En formfull terrasse skal  bygges sømløst inn i terrenget og hele prosjektet skal til slutt lyssettes av Elektro 1 Hitra Frøya. E A Smiths Byggern Hitra Frøya leverer byggevarer, helt i tråd med  designer Åshild Landevaags lekre tegninger. 

Følg Entreprenørenes Byggeblogg!

Underveis i prosjektet vil entreprenørene selv legge ut små hint og smakebiter på den til slutt ferdige løsningen, og deres egen byggeblogg vil du i ukene som kommer finne her! Her kommer tidsbegrensede tilbud, små glimt fra byggeplassen og en ukentlig oppdatering på vår ferd mot det som skal bli Tid For Roms prosjekt drømmehytta. 

Emma og Erik vant drømmehytta!

Så er vinnerne kåret og endelig ruller hjulene igjen for fullt her i tid for rom. Designer Åshild er godt i gang med å tegne hytte og om kort tid tar Byggern, med Vegar Ølstørn i spissen, over designet klart til bestilling. Elektro 1 begynner planleggingen av lys, el og varme før Håkon Grytvik kaller sine tømrere sammen til dyst. Det blir med andre ord en travel sommer, med mange jern i ilden.

Vinnerne av Tid For ROm # Hytte
abc.jpg

TID FOR ROM er sponset av:

SMN.png

TID FOR ROM
CO/ Hitra-Frøya lokalavis as
Storhaugveien 10 - 7240 Hitra

 

Prosjektansvarlig for avisa:
Sten Egil Røvik
stenegil@hitra-froya.no

Mob. 417 71 001

 

Prosjektansvarlig for entreprenører og gjennomføring:
Landevaag Interiørdesign as
Åshild Landevaag
aashild@landevaaginteriordesign.no

Mob. 970 666 03

åshild_landevaagPMS.jpg
 

Følg "Tid for rom" på Facebook: