Grytvik Snekkerservice

Coverphoto_2.18.jpg
 
 

Et lag med ekte tømmermenn

Som et fotballag står de på rekke klar til innsats. 11 håndtverkere motiverte for å ta oppdrag for kunder i øyregionen, men også i Trondheim. Solid håndtverk og trygghet i form av høy kompetanse har gjort at Grytvik har vokst rakst som snekkerbedrift på Frøya og Hitra. Tid-for-roms hytteprosjektet var en enkel og grei oppgave for snekkerbedriften. Mest bruk for kompetansen sin fikk de nok i arbeidet med den utvendige tretrappa som er bygd inn i terrenget fra plattingen og oppover mot utsiktspunktet. Trappa føyer seg langs terrenget og trappetrinnene er skåret slik at berget vises godt mellom trinnene.

grytvik-8008982.jpg

Hytta fikk to hovedrom pluss et toalett på yttersiden. Plattingen føyer sammen eksisterende hytte med den nye og binder utearealet fint sammen med trapp og utsiktsplatt på toppen. Innvending har Grytvik Snekkerservice lagt høykvalitets laminatgulv fra Byggern samt et ferdigbeiset naturpanel på vegger og innvendig tak.  Store vinduer slipper inn godt med lys og gjør at en kommer tett på den røffe naturen på yttersiden av Dolmøya. Vindtetting og god isolasjon holder vinden som kommer inn Frøyfjorden ute. Inne er det lunt og lysene er tent i vente på at vertskapet skal komme. Snekkerne fra Grytvik har tatt siste finish og alt ser meget flott ut.

grytvik-8008950.jpg

Hytta er bygd helt fra grunnen av. Eksisterende hytte/skur ble revet, nytt fundament og nytt reisverk kom på plass i vinter. Nå er alt ferdig og klart til bruk.

Bad og våtrom er spesialiteten

I det daglige arbeider Grytvik Snekkerservice med alle slags snekkeroppdrag, men spesialiteten er våtrom.  – Bad har blitt spesialiteten vår. Vi har flinke folk på flislegging som kan våtromsnormen og har nødvendige godkjenninger, sier Håkon Grytvik, daglig leder i Grytvik Snekkerservice. Mange vil ha våtromsplater på veggene og her har det virkelig kommet mye fint de senere åra, sier Grytvik. Bad krever at en følger boka veldig nøye. Det er strenge krav til hvordan badet skal bygget opp lag for lag for å sikre mot lekkasjer og funktgjennomtrenging. 

grytvik-8008498.jpg

Grytvik Snekkerservice har fokus på at kundene skal føle seg trygge på at alle stegene av byggeprosessen blir gjennomført som avtalt. De jobber med et bredt nettverk med lokale underleverandører og samarbeidspartnere på ulike områder. – Vi tar glede i å bygge hjem for øyværingene og for oss er det viktig å bidra og ta del i en bærekraftig fremtid for hele øyregionen, sier Håkon Grytvik.