Vi skal bygge hytta!

Tid for rom er bygget på en felles interesse for å skape kreative og funksjonelle løsninger for deg. Vår designer vil derfor utarbeide en analyse i forkant av prosjektet og dine ønsker og behov vil bli hovedessensen i hennes design. Våre flinke entreprenører får så ansvaret for å bygge ditt prosjekt og vi er stolte av å presentere entreprenørene i Tid for Rom prosjekt Hytte.

 

Vegard Ølstørn w-8006606.jpg

EA SMITHS BYGGERN HITRA FRØYA

E A Smith AS avdeling Byggern Hitra er lokalisert midt i Fillan sentrum og er en totalleverandør å regne i øyregionens aktive byggebransje. Bedriften innehar egene arkitekter som skreddersyr nøyaktig det kunden vil ha, og bedriften kan også stå som ansvarlig søker for ditt neste byggeprosjekt.n Her finnes også alt du behøver for å bygge, enten du bygger hus, hytte terrasse eller garasje. Vår ekspert på byggevarer er Vegard Ølstørn, daglig leder som i flere omganger har vært med å gjort byggern til en stor totalleverandør innen byggevarer og trelast.  En flott lokal samarbeidspartner som med sine 6 ansatte gjør det de kan for å komme kreative kunders ønsker i møte. En viktig byggesten for proff og forbrukermarkedet i øyregionen Hitra og Frøya.

Ard Kevin White-8006621.jpg

KN ENTREPRENØR AS

Kevin Nordbotn startet enkeltmansforetaket KN Entreprenør i 2001, den gang med én traktor og ei enkel gravemaskin på beskjedne 8 tonn. Men firma vokser raskt, for helt siden Kevin nådde ned på pedalene i pappa Arnes gravemaskin, har interessen for gravemaskin og traktor bare vokst i takt med oppdragsmengden. Et aksjeselskap blir dannet i 2007 og fem år senere omsetter KN Entreprenør for 20 millioner med 20 ansatte og en maskinpark som bare vokser og vokser. I 2015 omsetter firmaet for 60 millioner og KN - Kranservice og Eiendomsutvikling blir viktig tilvekst i sammenheng med at MESTA tomten på Sistranda blir nytt tilholdssted for øyrikets desidert største entreprenørfirma. I dag legges siste hånd på verket,  på det som skal bli KN Entreprenørs helt nye lager, verksted og kontorlokaler. Lite viste pappa Arne Nordbotn om at den unge gutten som satt ved siden av ham i gravemaskinen, en dag skulle få ansvaret for både Hitra Kysthavn og Miljøgata på Sistranda. Vi er derfor i trygg jord når vi gir ansvaret for drømmehytta til KN Entreprenør med  Kevin Nordbotn i spissen.

 

tidforrom-8008504.jpg

Sparebank 1

 Sparebank 1 er TidForRom´s hovedsponsor, med banksjef Anders Gåsø i spissen. For som kjernen i et hvilket som helst byggeprosjekt, står en god bank å spille på lag med også sentralt hos oss.

I sine lokaler på Hitra og Frøya, huser de mye av øyregionens ekspertise på både bank, eiendom og forsikring. En lokal bank av finansielle gode råd, som også kjenner eiendomsmarkedet her ute ned til fingerspissene. 

tidforrom-8008484.jpg

Eiendomsmegler 1

TidForROm´s hovedsponsor, med megler Eskil Wahl i spissen. For som kjernen i et hvilket som helst byggeprosjekt, står flinke meglere også sentralt hos oss. 

I sine lokaler på Hitra og Frøya, huser de mye av øyregionens ekspertise på både bank, eiendom og forsikring. En lokal bank av finansielle gode råd, som også kjenner eiendomsmarkedet her ute ned til fingerspissene. 

 

 

 

 

 

 

 

Håkon Fredagsvik Sand white xtra-2710.jpg

Elektro 1 Hitra Frøya

I Barmanfjorden på Hitra ligger lokalene til Elektro 1 Hitra Frøya.  Her har daglig leder Edmund Trøan over mange år bygget en totalleverandør innen elektro,  rettet både mot bedriftsmarkedet og det private marked. Firmaet har med sine 23 ansatte elektroekspertise på alt fra industri og skipsinstallasjoner til  elektronikk/svakstrøm og automasjon. 

Vegar Lian er selskapets faglige leder og  sammen med Håkon F Sand er de bedriftens ekspertise i Tid For Rom. Vegar har sammen med sine leverandører satt sammen et lysdesign som skal få drømmehytta til å skinne litt ekstra inn i vintermørket.

Haakon Grytvik-2741.jpg

Grytvik Snekkerservice

Edvin Håkon Grytvik startet Grytvik Snekkerservice i 1998. Egentlig skulle snekkeren fra Frøya kun gjøre én forsikringsjobb men samarbeidet med IF skadeforsikring skulle vise seg å vare i 20 år. I hælene på pappa går sønnen Håkon Grytvik  og i pappas fotspor fatter den unge gutten tidlig interessen for tømrerfaget. Årene går fort og drømmen om å en dag ta over pappas snekkerfirma gjør at Håkon selv flytter til Frøya og begynner som lærling i 2013.  "Pappa Edvin er sjef og Håkon er ansatt". Sammen bygger de mangt et hus av typen Hedalm Aneby.

i 2015 er Håkon endelig ferdig som tømrer og i desember året etter tar han over snekkerfirnaet slik som planlagt. Firmaet vokser raskt og i dag går intet mindre enn fjorten mann på jobb med Grytviks logo på ryggen. "Pappa Edvin nå er ansatt, og Håkon, han er sjef". Grytvik Snekkerservice er Tid For Roms dyktige tømrere som sammen skal bygge drømmehytta. Et hardbarka lag med skikkelige tømmermenn.

abc.jpg

LANDEVAAG INTERIØRDESIGN

Landevaag Interiørdesign ble etablert i Rogaland i 2004, og i 2010 flyttet Åshild Landevaag til Hitra og tok firmaet med seg. Åshild er øyregionens eneste interiørarkitekt, en kreativ og allsidig dame der ingen jobb er for liten og ingen jobb for stor.  Åshild er utdannet Interiørarkitekt og lysplanlegger fra NTNU med stor kompetanse og lidenskap for alt vi ser rundt oss. Åshild er drivkraften også i #HYTTE og vi er stolte av å ha en designer som Åshild med oss på laget.