VI SKAL BYGGE DRØMMEHAGEN

Tid for rom er bygget på en felles interesse for å skape kreative og funksjonelle løsninger for deg. Vår designer vil derfor utarbeide en analyse i forkant av prosjektet og dine ønsker og behov vil bli hovedessensen i hennes design. Våre flinke entreprenører får så ansvaret for å bygge ditt prosjekt og vi er stolte av å presentere entreprenørene i Tid for Rom PROSJEKT # UTE

 

1.jpg

Coop Hamarvik Byggmix

Arnt Breivold vet hva han snakker om , for i seksten år har han solgt byggevarer til en stadig økende kundegruppe hos Coop Hamarvik Byggmix. Ei fantastisk reise fra om lag 5 millioner i netto omsetning til å i år passere hele 35. Alt takket være mange medlemmer, flinke ansatte og god vekst i byggebransjen i øyregionen Hitra og Frøya. 

 

4.jpg

Hitra Anleggservice

med Anders Glørstad i spissen er Tid-For-Roms hovedentreprenør. Familiebedriften er med sine 27 ansatte en hjørnestein på HItra og mottok nylig kommunes næringspris 2017 for lang erfaring, god drift og riktig satsning. Firmaet ledes i dag av andre generasjon Glørstad, og det er Anders selv som tar seg tid til en tur opp i gravemaskina sammen med oss i tid-for-hjem. Et avbrekk for Anders også fra en travel kontordag med tilbud, anbud og mye papirarbeid. I tillegg til massiv anleggsdrift har firmaet også satset sterkt på skifer og med eget skiferbrudd har Sæthergård skifer rakst blitt en sterk aktør i bransjen. 

 

tidforrom-8008504.jpg

Sparebank 1

 Sparebank 1 er TidForRom´s hovedsponsor, med banksjef Anders Gåsø i spissen. For som kjernen i et hvilket som helst byggeprosjekt, står en god bank å spille på lag med også sentralt hos oss. I sine lokaler på Hitra og Frøya, huser de mye av øyregionens ekspertise på både bank, eiendom og forsikring. En lokal bank av finansielle gode råd, som også kjenner eiendomsmarkedet her ute ned til fingerspissene. 

3.jpg

El Konsult

Erik Knutshaug startet EL-Konsult i 2003. Siden den gang har utviklingen vært formidabel, og i dag er firmaet snart klare til å flytte inn i nye flotte lokaler på Stråmyra. De er en innovativ arbeidsplass med bredt fagfelt, en arbeidsplass for intet mindre enn 28 ansatte med en omsetning på nærmere 40 millioner. Daglig leder, Vibeke Knutshaug har satt Mads Pedersen til å lede El-Konsult i den spennende tiden med TidForRom #Ute. 

tidforrom-8008484.jpg

Eiendomsmegler 1

TidForROm´s hovedsponsor, med megler Eskil Wahl i spissen. For som kjernen i et hvilket som helst byggeprosjekt, står flinke meglere også sentralt hos oss. 

I sine lokaler på Hitra og Frøya, huser de mye av øyregionens ekspertise på både bank, eiendom og forsikring. En lokal bank av finansielle gode råd, som også kjenner eiendomsmarkedet her ute ned til fingerspissene. 

Åshild Landevaag

Åshild Landevaag

LANDEVAAG INTERIØRDESIGN

Landevaag Interiørdesign ble etablert i Rogaland i 2004, og i 2010 flyttet Åshild Landevaag til Hitra og tok firmaet med seg. Åshild er øyregionens eneste interiørarkitekt, en kreativ og allsidig dame der ingen jobb er for liten og ingen jobb for stor.  Åshild er utdannet Interiørarkitekt og lysplanlegger fra NTNU med stor kompetanse og lidenskap for alt vi ser rundt oss. Åshild er drivkraften også i #ute og vi er stolte av å ha en designer som Åshild med oss på laget.