Elektro1 skaper lys og varme

elektro1-8009028.jpg
 
 

Litt ekstra

Med hytteprosjektet i Tid-for-rom fikk Elektro1 muligheten til å gjøre litt ekstra samt vise fram litt kule ting og hva som er mulig idag. Allerede under prosjekteringen la Elektro1 planene for stilig utebelsyning, lavtbyggende varmegulv, moderne lysstyring og stilfulle lyskilder i form av papplamper!

Installatør Håkon og lærling Stian i ferd med i installere og teste det nye sikringsskapet som står i den nye hytta på Dolmøya.

Installatør Håkon og lærling Stian i ferd med i installere og teste det nye sikringsskapet som står i den nye hytta på Dolmøya.

Strømforsyningen kommer fra den eksisterende hytta og det ble lagt inn fem nye kurser og nytt sikringsskap i ny-hytta. Egen kurs for utelysene med automatisk lysstyring, men også muligheten for manuell styring. 

elektro1-8008851.jpg

Lavtbyggende varmegulv fra ThermoFloor sikrer at det aldri blir gulvkaldt i nyhytta. Det er godt å stå opp en kald vinterdag med gulvvarme. Gulvene trekker svært lite strøm og gir en rolig og behagelig thermostatstyrt varme. De bygger svært lite og kan legges under både laminat og parkettgulv. I hytteprosjektet ble det brukt høykvalitets laminautgulv fra Byggern.

elektro1-8008951.jpg

Lampene som er levert fra Elektro1 sin underleverandør NorDesign er helt spesielle. De er laget av papp, miljøvennlige og med et moderne og stilfult design. De kaster et behagelig og mykt lys inn i rommet og passer perfekt til den lune stilen interiørarkitekt Åshild har valgt... ikke helt tilfeldig. 

elektro1.jpg

Håkon legger varmegulv:

elektro1-8008687.jpg

Bryterpanelene er ekstra påkostet. I sort stilig design er dette topproduktet fra leverandøren Elko som har levert alt av brytere, dimmere, varmegulv, regulatorer, stikkontakter og skjultanlegg.

Sorte bryterpaneler er valgt som er tøffe og litt utenom standard hvitt sortiment, noe som virker smekkert og pent og matcher perfekt med øvrig material og interiør valg som Landevaag interiørdesign har plukket ut.

Utebelysningen

Utebelysningen er påkostet og gjør utområdet til noe spesielt. Det flørste vi legger merke til et ledstripene i trappetrinnene. Videre er det nedfelte spotter i terrassegulvet, lyssøyler fra gangveien og helt opp til utkikkspunktet. På selve hytte veggen er det to minimalistiske veggspotter i samme stil som lyssøylene. Inne i varden som KN Entreprenør har satt opp er der lagt inn lys som skaper en stilig stemning på kvelden.

elektro1-8008990.jpg

Hytteprosjektet ble et lite innblikk i hva Elektro1 kan levere av installasjon til hus og hytte. Har du et nytt prosjekt eller skal du pusse opp kan Elektro1 bidra med ideer, prosjektering og moderne produkter.