Produktlisten fra Tid For Rom prosjekt UTE

ferdig hage-0218.jpg

PROSJEKTBESKRIVELSE MATERIAL OG PRODUKTLISTE-UTEROM


 

SNEKKERFAGET

 

Alvdal Terrassebord farge grå på alle terrassedekker. RKC stakittgjerder i ferdigmoduler er montert rundt hagen. Diverse jordspyd til forankring og fundament til konstruksjon av terrasse dekker. Beslag, festemateriell, spiker og skruer samt komplett trevirke til komplett design er levert av Coop Byggmix Hitra og Frøya.

Alt sponset og levert fra Coop Byggmix Hitra og Frøya. Alt snekkerfaglig arbeide er utført av tømrer for Coop, Odd Charles. Komplette møbelgrupper, bålpanne og puter er levert av Coop Byggmix. 


 

GRUNNARBEIDER

All graving og tilrettelegging av terrengnivåer for komplett design, er utført av Hitra Anleggs service AS. Utskifting av masser, justering av parkeringsplass herunder opp grusing av denne.

Anlegg av ny gangsti med knust skifer sten, konstruksjon av nytt dekke med nyanlagt Asak miljøstein montert i sirkel, som gulvdekke. Håndplukkede skifer stener som sitteplasser er levert og dandert rundt bålplassen.

Opparbeidelse av kantprofiler fra Everedge langs kanter mellom grus og gressplener. Ny trapp med skifer stens trinn er anlagt ved terrassedekke. Opparbeidelse av ny mur rundt tomtearealet med skifer blokk mursten som følger den sirkelformede bålplassen i hagen.Marmor sten er benyttet som dekor sten

Alt utstyr og utførelse av alt grunn arbeide er sponset av Hitra Anlegg service AS i sin helhet.

Skjermbilde 2017-10-05 kl. 09.54.22.png

ELEKTRIKERFAGET

Opplegg av nye elektriske føringer og ny komplett hagebelysning og utendørsbelysning tilpasset nytt komplett hagedesign utført av El-Konsult.

Belysningen er tilpasset aktivitetene i den nye hagen, og bidrar til nye spennende lyssettings scenarioer med tilhørende styringsfunksjoner og dimmefunksjoner.

Nye termostater er koplet opp, og termostat til bad er ny, slik at den kan styres.

 

ELKO SMART HOME STYRINGSSYSTEM:

-        DIMMERE TIL UTELYS; http://proff.elko.no/elko-smart-home-316gled/esh-rs16-316gled-dimmer-rf-ph-article2622-1781.html

-        STYREBOKS FOR APP (styring med mobil, padde, etc); http://proff.elko.no/esh-elko-gateway-rf/esh-elko-gateway-rf-article2620-1777.html

-        TERMOSTAT ; http://proff.elko.no/elko-smart-home-super-termostat/esh-rs16-super-tr-rf-ph-article2621-1779.html

IPAS LYS;

-        LED STRIPE; https://www.myipas.no/produkt/737204/

-        PULLERTER; https://www.myipas.no/produkt/651211/

-        VEGGLYS; https://www.myipas.no/produkt/651004/

-        BAKKELYS; https://www.myipas.no/produkt/630602/

-        BAKKELYS; https://www.myipas.no/produkt/690611/

 

Alt arbeid og elektrisk utstyr sponset av El- Konsult AS, samt enkelte av deres underleverandører.


 

GARTNERFAGET

En mest mulig vedlikeholdsfri og lettstelt hage ble ønsket fra Byggherren. All beplantning og gartnertjenetester er levert av Hitrarosa AS

Plantevalg er derfor gjennomgående og detaljert planlagt til å gjelde mest mulig vedlikeholdsfrie vekster i en blanding av vintergrønne vekster, lauvfellende busker, frukttrær, stauder og sesongens planter.

Det er benyttet samme krukker flere steder i flere størrelser. Alle utepotter er levert fra KRIFON. Materialet i pottene er termoplast med doble vegger. Dette er et lettvekstprodukt med flott naturlig finish. Pottene blir levert med hull i bunnen, og sammen med god p-jord og Leca plassert i krukkens bunn, gir det perfekt drening og vekstvilkår.

Alle gartner tjenester, beplantning og all levering av alle grønne vekster er sponset av HitraRosa AS, samt deres underleverandører på planter BLOMSTERRINGEN, PRIMAFLOR OG VIKANS GARTNERI.

Disse plantene brukte vi i TID FOR ROM-UTEROM:

Busker: Bambus, Pieris hybrid`Mountain Fire`, Syrinhortensia `Hydrangea Paniculata`, Rødbladet blærespirea `Physocarpus`,Perlebusk, Ertesypress `Filifera Aurea`, Gaultheria miq. Perledans- Berglyng.Cedrus Libami `Blue Fontain`. Skimmia.

Trær: epletre `kronprins` og `Åkerø Hassel`.

Stauder: Oktoberormedrue.

Vi har også brukt Calluna lyng hvit og Gaultheria med røde bær.


HAGEDESIGN, MATERIALSAMMENSETNING OG MASTERPLAN

Komplett behovs analyse og tilhørende komplett utarbeidelse av hoved design på hagen er blitt utført av Landevaag Interiørdesign AS. Materialsammensetning, beskrivelse av løsninger, utarbeidelse av detaljskisser og arbeidstegninger, i tillegg til komplett belysningsplan med spesifikasjoner og arbeidstegning til alle fagområder er blitt utført av Landevaag Interiørdesign AS i samarbeid med alle involverte entreprenører i Tid for Rom, uterom.. All oppfølging og bistand i sammenheng med utførelsen er sikret sammen med entreprenørene for å sikre et optimalt resultat.

All kantprofiler i stål er levert av Everedge  i samarbeid med Landevaag Interiørdesign AS.

Øvrig bidragsyter på produkter:

Alle aluprofiler til avstivning av den buede leveggen ved bålplass er produsert og levert av Skarsvåg Boats.