Den som venter på noe flott

Lill Mariann og Katrin S H-0453-2.jpg

Det er fredag ettermiddag og Katrin pakker kofferten, klar for ei helg som turist i egen grend. For seiden byggeperioden startet for omlag tre uker siden, har Katrin kunnet se endringene i hagen dag for dag, men nå er det den tid forbi. Det nærmer seg slutten med stormskritt, det er med andre ord tid for å begynne å bygge overraskelsen. Entreprenørene setter fult trykk mot ferdigstillelse, mens husfrua og hunden er bortsatt på hotell. 

Det blir litt rart og ikke få følge med hva dere gjør fra dag til dag, men jeg gleder meg veldig til ei helg på hotell. Med god mat, Spa , gode venner og ikke minst mange gode opplevelser, sier Katrin. 

Lill Mariann og Katrin S H-0437.jpg


Fremme i resepsjonen på Hotell Frøya, får Katrin utlevert nøkkel til sin fagre bolig. Et flott rom i lyse lette omgivelser, med fin utsikt utover fjorden. Hotell Frøya er regionens største hotell med hele 67 rom fordelt på tre suiter, leiligheter enkelt og dobbeltrom. Hotellet stod klar i ny drakt i 2013  og vokser i disse dager ytterligere med flere nye rom og ny skybar på toppen.

-Frokosten er herlig, rommet er topp og betjeningen tar så godt vare på meg. De hadde til og med satt frem kald champagne på rommet til jeg sjekket inn, så kan man vel bedre ha det? spør nå jeg, smiler Katrin. 

Lill Mariann og Katrin S H-0416-2.jpg

Helgas kulinariske opplevelser er det Rabben Resturant som skal stå for og heller ikke her er noe som helst overlatt til tilfeldighetene. Restauranten åpnet dørene for ett år siden og er en ala cart restaurant som gjennom sitt samarbeid med Dolmøy house of Seafood har rik tilgang på havets delikatesser. I menyen finner man kortreist mat av kjøtt og fisk samt et rikholdig utvalg av søte fristelser. 

Aldeles utmerket mat og topp service. Det har vært en flott kulinarisk opplevelse å spise her, sier Katrin, før turen gikk på kino i Frøya Kultur og Kompetansesenter. 

lotus klinikk-0471.jpg


Endelig mandag morgen og endelig tid for overlevering. Katrin er spent og skuldrene sitter tett oppunder ørene. Hun tar heisen ned i kjelleretasjen hvor en svak søtlig duft, med ett fyller sansene akkompagnert av rolig svak musikk. Her ligger Lotus Klinikk som gjerne ville gi Katrin hele to timer til SPA, velvære og avslapning. 

- Spaet var herlig og det var deilig å få løst opp litt i muskler og ledd så spent og nervøs som var. Det ble en herlig start på dagen og nå bare gleder jeg meg til overlevering, sier Katrin og setter seg i bilen. Tid for å kjøre hjem, hjem til tid for rom.