Retura
- tar hånd om ditt avfall 

Retura-0229.jpg
 
 

Retura A/S


Lokal avfallshåndtering

Kravene til avfallshåndtering blir stadig strengere og på lik linje med en hvilken som helst annen byggeplass, genererte også Tid For Roms drømmehage, en hel del avfall som i trå med regelverket må tas hånd om av profesjonelle.

- Vi er lokale, vi er serviceminded og vi skreddersyr avfallshåndtering til et hvert prosjekt. Nettopp derfor er Tid For Rom et perfekt prosjekt for oss i Retura, sier Ketil Hjertø, utenfor den enorme gjenvinningsstasjonen på Nabeita.

hovedbilde-0259.jpg

Den første gravemaskinen har akkurat ankommet Vardeveien fem på Sistranda og enda er Katrins drømmehage bare en tykk bunke tegninger. Nede i veien høres motordur fra et stort rødt kjøretøy, Retura er på plass, med topp avfallshåndtering samlet mellom fire sider containerstål. Katrins gamle hage skal bort og hvem kan vel bedre ta hånd om avfallet, en en god lokal tjenestetilbyder.

- Her er ti kubikk container til rådighet, så er det bare å ringe når den er full eller når dere vil ha den hentet igjen, sier sjåfør Jan Frode. Han heiser på plass en skinnende ren container, rødmerket Retura på lys grå bunn, før han igjen setter kursen mot Nabeita.

hovedbilde-0585.jpg

For den 26 juni åpnet HAMOS portene til Frøya gjenvinningsstasjon, litt bortgjemt bakenfor bensinstasjonen på Nabeita. Frøyas sentrum for avfallshåndtering som på profesjonelt vis også skal ta hånd om avfallet fra Tid For Rom. En lokal bredspektret tjenestetilbyder som med sin 900 kvadrat meter store sorteringshall, hjelper firma og privatpersoner i øyregionen til å bli mer miljøbevisst.

- Her på Nabeita tar vi hånd om det meste av avfall fra private og fra næringaslivet. Vi kjenner lokalmiljøet godt, noe som helt klart er vår fordel, sier Ketil Hjertø og gir tid for rom en omvisning i den enorme sorteringshallen

 

hovedbilde-0594.jpg

For et rikt næringsliv genererer så mange slags typer avfall, og her på Retura tar de nå hånd om det meste. Rusk og rask fra bygg og anlegg, matavfall, farligavfall og spillolje. Maling, asbest og samtlig avfall knyttet til havbruk og oppdrett. Noe tas hånd om her på Frøya, mens noe sendes til Hitra eller videre innover i landet.

- Her på stasjonen har vi åpent for å ta i mot avfall annenhver lørdag, pluss to dager hver uke. Har du som næringsdrivende behov for et pristilbud på din avfallshåndtering, ta kontakt med oss i Retura så avlegger vi deg gjerne et besøk og skreddersyr en løsning for å ta hånd om ditt avfall.