Ukeslutt med murpuss- I helga skal katten Lussi sove lenge

Det er kun få timer til helg og tidforrom-badet har nå fått flis på gulv og vegger. Algis og Myrek fra Hitra Bygg og Snekkerservice, er  i full gang med å gi veggene en siste finpuss.  Så skal det tørkes og hviles litt før vi mandag går inn i den travleste uka i tid for rom. Uka da alt skal bli ferdig.

 

 En trøtt kattepus

Det er aktive dager også for familien som bor i huset, så i helga får både Berit, Ragnar og katten Lussi også slappe av litt.  For det kan bli mang en tidlig start på dagen med arbeidsomme snekkere på besøk.  Både for husets to og firbeinte. 

 

Til og med katten Lussi gjesper, for i Melandsjøveien 510 har det vært en langt over middels travel uke. Vell blåst, alle sammen. 

Til og med katten Lussi gjesper, for i Melandsjøveien 510 har det vært en langt over middels travel uke. Vell blåst, alle sammen. 

 - De flinke arbeiderne er tidlig på'n, så denne uka har jeg vært oppe klokken 06 for å ta dem i mot. Men det er bare positivt det altsa, for de er kjempeflinke snekkere med en utrolig arbeidslyst, og vi er såååå spente på å se hvordan det blir når det blir ferdig , sier Berit Inderøy. Vinner av tid for rom prosjekt bad.

Stein Olav Sivertsen