– Dette ble en helt ny verden

 
 

Takknemlige og glade

– Vi er veldig glade og takknemlige for å bli trukket ut og bli med på lokalavisas prosjekt Tid for rom. Nå kan vi ta med gjester utover til Hitra. Dette ble en helt ny verden for oss, sier Erik og Emma Marie Sivertsen. Det glade budskap fikk det unge paret på selveste bryllupsdagen og nå er det hele en realitet. Hytteprosjektet har materialisert seg og gjengen i Tid for rom har levert over forventningene.

Møt Emma Marie og Eirik i videointervju:

hytta-8008988.jpg

Det unge positive paret fra Orkanger feiret bryllupsdag, da lokalavisa HITRA-FRØYA tok kontakt for å meddele at Emma Marie og Erik Sivertsen fra Orkanger  er vinnere av Tid For Rom prosjekt hytte. Dagen kunne med andre ord nesten ikke blitt bedre, og stemningen var til å ta å føle på da designer Åshild Landevaag møtte paret for en behovsanalyse senere på dagen. Her fikk det unge paret fritt komme med ønsker for sitt ferieparadis.

Et ønske om å dele sitt paradis,  med familie og venner

- Det viktigste for oss var å få sengeplass til gjestene våre, men her ble det virkelig mye bonus, sier Emma Marie. Bosatt på Orkanger er det ikke lange veien ut til Dolmøya, men likevel blir det langt og tungvint for gjester å kjøre tur-retur samme dag. 

Det gamle annekset som til nå har vært kun et råbygg ble revet og det nye hytteaneksen er ferdig med flott tilhørende terrasse, toalett og koselig tumleplass som til sammen ble et ferieparadis som overgikk det paret ønsket seg.

– Vi er så fornøyde med hvordan dette ble. Alt er så gjennomtenkt og plassen er helt utrolig godt utnyttet. Fargene er så avstemte og du føler deg så nær omgivelsene rundt hytta. Dette ble virkelig mye bedre enn vi har forestilt oss, sier det lykkelige paret som kommer til å bruke hytta på Dolmøya mye framover.

– Det blir nok mye hver helg utover vår og sommer. Vi har brukt den mye før også, men da har tiden godt med til oppussing og vedlikehold. Nå skal vi kose oss mere sammen med venner og famile, sier Emma og Erik.

– Avslutningsvis vil vi nok en gang takke alle entreprenørene og deltakerne i prosjektet så mye. De har virkelig gjort en kjempejobb for oss. Vi er så fornøyde med løsningene og dette ble en drømmeplass for oss, ute som inne! Tusen takk alle sammen, avslutter Emma og Erik.

hytte_DJI_0006.jpg
hytta-0011.jpg
hytta-8009035.jpg